Avalon Game Club

Forum for Silkeborg rollespilsforening Avalon Game Club.


  Forumregler - LÆS DEM!

  Baragos
  Baragos
  Deity
  Deity

  Antal indlæg : 172
  Join date : 04/05/11
  Age : 40
  Geografisk sted : Min Dungeon - Silkeborg

  Forumregler - LÆS DEM! Empty Forumregler - LÆS DEM!

  Indlæg  Baragos on Fre 6 maj - 1:05

  Der er kun ganske få regler på dette forum, men I bedes overholde dem:

  1. Tal pænt til hinanden og lad være med at chikanere andre brugere. Hvis du føler dig chikaneret, så skriv til en moderator i stedet for at tage en lang og "blodig" kamp i tråden, hvor det skete.

  I tilfælde af forumrollespil og Werewolves er der lidt mildere regler for, hvad der kan tillades, men som hovedregel, så opfør dig ordentligt og som om du stod ansigt til ansigt med den anden bruger.

  Er du uenig med en anden brugers post, så argumentér på en ordentlig og saglig måde, i stedet for at kalde den anden en idiot.

  Brud på denne regel vil i første omgang føre til en advarsel. Gentagne brud kan føre til midlertidig eller permanent lukning af brugerens konto.


  2. Det er IKKE tilladt at promovere ulovlige aktiviteter på forummet, og Avalon Game Club er i sidste ende straffeansvarlige for sådanne aktiviteter.

  Links til ulovlige downloads af spil, rollespilsbøger, film, m.m., børneporno, vejledning i hvordan man bryder loven, osv. er strengt forbudt.

  Brud på denne regel vil føre til en streng advarsel og gentagne brud vil føre til øjeblikkelig bortvisning fra dette forum samt udelukkelse fra at komme i Avalon Game Club.

  Er du i tvivl om, om en post, du har tænkt dig at skrive, er brud på disse regler, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt.


  3. Lad så vidt muligt være med at gå off-topic i en tråd. Hvis en samtale pludselig drejer sig hen på noget, der ikke har noget med trådens topic at gøre, så start en ny eller fortsæt diskussionen per PM. Dette gør det nemmere at finde information om et emne.

  Hvis der allerede findes en tråd om et emne, så brug så vidt muligt den eksisterende tråd. F.eks. er der ingen grund til at have to tråde om Magic Komboer.

  Føler du, en tråd er kørt af sporet af off-topic snak, så kontakt en Mod, der så kan "rydde lidt op".

   Lige nu er det Man 19 aug - 17:30