Avalon Game Club

Forum for Silkeborg rollespilsforening Avalon Game Club.


  ROLLESPIL #10, Scenariehuset, Kampagner og CoC

  avatar
  Anders Gredal Berner
  Novice
  Novice

  Antal indlæg : 2
  Join date : 20/11/11

  ROLLESPIL #10, Scenariehuset, Kampagner og CoC Empty ROLLESPIL #10, Scenariehuset, Kampagner og CoC

  Indlæg  Anders Gredal Berner on Lør 17 dec - 6:32

  Så er der igen tid til uoffecielle nyheder – og selvom det er blevet koldt og mørkt og med December stress, så er der lys forud venner.

  ROLLE|SPIL #10:
  ROLLE|SPIL #10 været på gaden et par dage og i skal ikke snydes for online versionen – med artikler om: Rollespil i Staterne, spil oplevelse fra KAPO, Spil Nisse og ikke mindst tre gode grunde til at abonnere. Download det her: http://www.rollespil.org

  Scenariehuset II - En forfatter i maven?
  For er der en ting vores miljø lever af så er det scenarieforfattere og arrangører – så her er en mulighed for at tage springet og komme i gang. Bifrost, viking-con og Avalon sætter skrive og produktions weekend op for nye og gamle d. 13-15/1. Prisen er 500 kr inklusiv transport – jep der er refusion når du kommer langvejs fra. Tilmeldning og info: http://www.scenariehuset.dk

  To nye kampagner:
  Her på det sidste er der blevet annonceret to nye kampagner. Factory 33 der byder på NURF-guns action i Silkeborg – settingen er kampen om resurserne i Fabrik 33 og Little Rock Night Life - det er i Odense, det er World of Darkness Changeling og der er rolleoplæg til de første 37 deltagere.

  City of Cities II – nu med vold!
  Til sommer afholder Rollespilsfabrikken igen City of Cities. Og efter et par diskussioner i arrangørgruppen er der kommet enighed om igen at indføre vold som spilmekanik til CoC. Så se frem til en rollespilsfestival – med fest, jugger, intriger og ikke mindst rå magt.

  Go jul
  Anders Berner – 50 57 33 90
  Manden med de mange hatte (Rollespilsakademiet, ROLLE|SPIL, Formand for Bifrost 2012, deltager til CoC II og meget andet)

   Lige nu er det Man 19 aug - 18:12