Avalon Game Club

Forum for Silkeborg rollespilsforening Avalon Game Club.


  Lidt om Avalon Game Club

  Baragos
  Baragos
  Deity
  Deity

  Antal indlæg : 172
  Join date : 04/05/11
  Age : 40
  Geografisk sted : Min Dungeon - Silkeborg

  Lidt om Avalon Game Club Empty Lidt om Avalon Game Club

  Indlæg  Baragos on Fre 6 maj - 19:53

  Lidt om Avalon Game Club 161916_125119823189_2382979_n

  Avalon er en af Danmarks ældste, fungerende rollespilforening. Vores primære formål som forening er at fremme bordrollespil (Pen & Paper) i Silkeborg-området. Derudover har vi en gruppe figurspillere, Magic-spillere og mange entusiastiske brætspillere.

  Vi blev grundlagt i 1983 og er bosidende i nogle store lokaler i Lunden på Vestergade 74, Silkeborg. Vores foreningslokaler inkluderer fire spillokaler, et lille køkken, hvor der kan laves mad, samt vores helt eget lille bibliotek og en kiosk.

  Som medlem af Avalon har du altid lov til at komme i vores lokaler på vores klubaften – hver onsdag fra 15-23 – hvor der typisk kører 3-4 rollespilskampagner og spilles brætspil og Magic.

  I Avalon kan vi tilbyde en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle underlige og kreative idéer inden for vores fire hovedområder (Magic, Rollespil, Figurspil og Brætspil) kan få lov til at udfolde sig. Vi er ikke, som forening, fast dedikeret til hverken ét sæt rollespils-regler, ét bestemt brætspil eller én bestemt type figurkrigsspil.

  Foreningen er bygget på vores medlemmers eget initiativ og udbuddet af aktiviteter i foreningen er en direkte afspejling af denne holdning.

  Foruden de rent praktiske ting, såsom et sted at spille, kan vi også tilbyde et mere socialt aspekt af vores hobby; det er altid muligt at få sig en sludder for en sladder med de andre foreningsmedlemmer, ligesom mange af foreningens medlemmer også mødes udenfor klubbens officielle åbningstider til spil, film eller anden hygge.

  Derudover har vi løbende åbne arrangementer, så som en årlig Con, som alle er velkomne til at deltage i.

  Kontakt:
  avalongameclub@gmail.com eller find os på Facebook
  Siv Strandberg
  Siv Strandberg
  Admin

  Antal indlæg : 5
  Join date : 23/10/11

  Lidt om Avalon Game Club Empty Opdateret info:

  Indlæg  Siv Strandberg on Tors 19 apr - 1:11

  Med bestyrelsesskiftet 2012 er der sket en lille serie ændringer.
  Den gamle mail findes (måske) stadig, men den aktive mail adresse for Avalon Game Club er nu: InfoAGCSilkeborg@gmail.com

  Endvidere vil der efter sommerferien 2012 sandsynligvis være månedlige arrangementer fra Avalon Game Club, og mulighed for åbningstider uden for onsdagene, efter ønske.

  Mange tak for jeres interesse,
  Bestyrelsen i Avalon Game Club

   Lige nu er det Man 19 aug - 18:26